Få hjælp med dit badeværelse i Horsens, Vejle og omegn

Mere end 30 års erfaring med badeværelser

Skal du have nyt badeværelse, eller trænger det gamle til en kærlig hånd? Hos Dan Vidar’s Murerforretning har vi mere end 30 års erfaring med murerarbejdet, herunder arbejdet med badeværelser. Vi er en mindre murervirksomhed som lægger både sjæl og knofedt i vores arbejde, og vi lægger stor vægt på at lave personlige løsninger som holder dine behov for øje. Vi arbejder for både private og boligforeninger, og vi er naturligvis altid klar til at tage nye udfordringer op. Når du vælger at samarbejde med Dan Vidar om dit badeværelse, kan du være sikker på, at dine idéer bliver hørt samt at projektet udføres professionelt og med øje for detaljen.

Overvejelser i forbindelse med badeværelser

Vi har et bredt udvalg af baderumsmøbler, armaturer og fliser, og vi er enormt fleksible med hensyn til arbejde og udførelse. Den vigtigste overvejelse du skal gøre dig inden badeværelsesprojektet påbegyndes, er hvilket udtryk du ønsker at det færdige resultat skal have. Vi har tid til at lytte til dine overvejelser, og vi erfarer at resultatet bliver bedst når vi har dannet os et klart indtryk af dine drømme og behov.

Hør nærmere

Vi arbejder i et stort område omkring Horsens og Vejle, og vi står altid klar med uforpligtende tilbud og rådgivning. Så tag kontakt os endelig i dag på tlf. 75 65 38 32 til en uforpligtende snak om dine badeværelsesdrømme.

Husk at vi også tilbyder hjælp til bl.a. montering af fliser samt ombygning.