Lægning af fliser i Horsens, Vejle og omegn

Skal du have monteret fliser eller foretaget murerløsninger som involverer fliselægning? Hos Dan Vidar har vi mere end 30 års erfaring i murerarbejde. Vi er tålmodige, har øje for detaljen, og vi har igennem årene monteret tusindvis af fliser i forbindelse med badeværelser, køkkener, ombygninger og meget mere. Vi ved derfor hvordan det gode fliselægningsarbejde bunder i rettidig omhu samt en god forståelse for dine drømme og idéer. Derfor tager vi gerne en fri snak om dine forventninger til udtrykket, inden flisearbejdet påbegyndes.

Stort engagement i det enkelte projekt

Dan Vidar’s Murerforretning er en mindre murervirksomhed, som primært arbejder for private og boligforeninger. Når du vælger at samarbejde med Dan Vidar, er du altså ikke blot et nummer på listen. Dan tager sig tid til at lytte til dine ønsker inden projektet går i gang, og i selve udførelsen lægges der både sjæl, knofedt og ekspertise i arbejdet. Dermed er du sikret en professionel og langtidsholdbar løsning som holder dine ønsker for øje.

Mere information om fliser

Dan Vidar’s Murerforretning har værksted på Annasmindevej i Horsens, og dækker herfra et stort område i det midt- og østjyske, blandt andet Vejle. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på lægning af fliser og besvarer gerne spørgsmål om stort som småt. Så tag endelig kontakt på tlf. 75 65 38 32 og få en uforpligtende snak om dine idéer, eller indhent et konkret tilbud på fliselægning.

Husk at vi også tilbyder hjælp til bl.a. badeværelse og ombygning.