Kompetent murerarbejde i Horsens, Vejle og omegn

Murerarbejde af enhver karakter

Er du på udkig efter en kompetent murermester? Hos Dan Vidar’s Murerforretning foretager vi murerarbejde af enhver karakter i nærheden af Vejle og Horsens. Vi er et lille firma som lægger et stort engagement i vores arbejde. Med mere end 30 års erfaring som murer, kan vi tilbyde en dybdegående rådgivning forud for arbejdets påbegyndelse, og vi kan forsikre, at selve arbejdet bliver udført professionelt, langtidsholdbart og med øje for detaljen. Vi arbejder for både private og boligforeninger, og er naturligvis altid parat til at tage nye udfordringer op.

Dit projekt bliver vores projekt

Når du vælger at samarbejde med Dan Vidar’s Murerforretning er du ikke blot en kunde iblandt de mange. Da vi er en mindre murervirksomhed lægger vi stor vægt på, at høre om dine drømme og idéer inden vi går i gang. Vi tilbyder personlige løsninger, hvor vi lægger både sjæl, knofedt og mangeårig ekspertise i projektet for at sikre, at resultatet bliver som du drømmer om.

Få et uforpligtende tilbud på murerarbejde

Fra værkstedet på Annasmindevej i Horsens dækker vi et stort område i det midt- og østjyske, herunder eksempelvis Vejle. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, og vi er også lydhøre hvis du blot vil drøfte dine drømme og idéer. Så kontakt os i dag på tlf. 75 65 38 32, og hør nærmere om mulighederne i et samarbejde.