Nybyggeri og ombygning i Horsens, Vejle og omegn

Er du på udkig efter en kompetent og professionel murermester til varetagelse af ombygningsarbejde?
​Hos Dan Vidar’s Murerforretning arbejder vi med både ombygning, tilbygning og nybyg. Vi har mere end 30 års erfaring i murerarbejdet, og vi lægger stor vægt på at finde frem til den helt rigtige løsning med dine personlige behov for øje. Derfor indgår vi også meget gerne i en dybdegående dialog forud for arbejdets påbegyndelse. Således bliver dit projekt til vores projekt, og vi lægger både sjæl, knofedt og mangeårig ekspertise i udførelsen af projektet.

Overvejelser forud for projektet

Der er en lang række overvejelser at gøre sig inden et ombygningsprojekt kan påbegyndes. Der skal naturligvis tages højde for lovgivningen, men dette er dog primært relevant såfremt huset skal udvides med yderligere etager, eller hvis du bor i en fredet ejendom. Dernæst er det vigtigt at være afklaret med hvilket arkitektonisk udtryk der ønskes. Desuden kan det være en god idé at undersøge mulighederne for energivenlighed og isolering, da det på længere sigt kan resultere i betydelige besparelser på varmeregningen. Her kan vi være behjælpelige med den udvendige isolering, imens vi gerne kommer med gode råd i forbindelse med de svære beslutninger.

Tag kontakt og hør nærmere

Hos Dan Vidar’s Murerforretning står vi altid klar med et uforpligtende tilbud på ombygning samt nybyggeri og vi besvarer gerne alverdens spørgsmål. Vi dækker et stort område i det midt- og østjyske herunder Vejle og Horsens. Tag endelig kontakt på tlf. 75 65 38 32, og hør nærmere om dine muligheder i et samarbejde med os.

​Husk at vi også tilbyder hjælp til bl.a. badeværelse og montering af fliser.